Jump to content

A legbüdösebb öt város

2015. 11. 06. 16:00

A nem éppen előkelő titulust egy amerikai utazási iroda osztotta ki, ami az ügyfelek általi panaszokat komolyan véve „orrokat” küldött az érintett országokba, hogy kiszagolják a vádakat.

Az utazási iroda ügyfelei arról panaszkodtak többször is, hogy bizonyos országokban elviselhetetlen bűz terjeng, ami belerondít az eszményi képbe.

A top ötbe benne van az olaszországi Velence, és az angliai St. Helen Auckland.

Velence azért került fel a listára, mert a város szennyvíz elvezetése nem az igazi, így sokszor kanális szag terjeng az utakon.

St. Helen Auckland fő bevételi forrása, a hagyma miatt került fel a listára. A helyiek főként a hagymatermeszesből élnek, így állandó megszüntethetetlen hagymaszag kering a levegőben.

A mexikói Cancun, partjai miatt lett megbélyegezve a „büdös város” címmel. Állítólag a környező hotelek a szemetet és nem kellő hulladékot a tengerbe öntik.

Rotorua, a gejzírkitörések mellett a záptojásszagról is ismert. A kettő egymástól elválaszthatatlan, ugyanis a szag a kitörések kísérője.

Végül a díjnyertes franciaországi Cote D’or maradt, amit egyszerűen kizártak a közlekedésből, mert itt készítik a világ legbüdösebb sajtját.



További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk Facebook oldalát!
(Kép: cdn-hotels.com)