Jump to content

Európa legromantikusabb szállodái

2016. 05. 03. 20:08

A Travel + Leisure online utazási magazin idén is összeállította toplistáját azokról a szálláshelyekről, melyek összesített értékelések szerint a legromantikusabbnak minősülnek. Vajon kishazánk elég romantikus, hogy felférjen a listára?

A legtöbb külföldi turistának Európa jelenti a romantika netovábbját, ahogy a legtöbb belföldi turistának szintén. A felmérés célja pedig az volt, hogy rangsorolják a legideálisabb hoteleket, a szerelmeseknek.

A Travel + Leisure által készített felmérés során a magazin olvasóit arra kérték, hogy értékeljék azokat a hoteleket ahol megszálltak, romantikus utazásuk során. Az értékelés során a helyszínen, szobán, szolgáltatásokon, és az általános ár- érték arányon túl a romantikázásra való alkalmasságot is pontozni kellett. Az így kapott eredményből született lista szerint a legromantikusabb európai hotel az olaszországi, Castello di Casole-ban található Timbers Resort lett. Egybecsengő vélemények alapján, a helyszín a szolgáltatás és a szoba „maga a valóra vált álom.” Szintén dobogós a törökországi Four Seasons Hotel Istanbul, és az Il San Pietro di Positano, ami szintén olasz.

A lista tovább húsz legjobbját az alábbi linken nézheted meg!


További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk  Facebook oldalát!
(Kép: luxurytraveljourneys.com)