Jump to content

Szállodák, melyeket hírességek vásároltak

2016. 05. 03. 15:12

Egyre több és több celeb invesztálja a hotel bizniszbe hollywoodi gázsiját, de sokszor a pénz nem elég. A kellő szaktudás nélkül bizony még Robert De Niro milliárdos szállodája is lehet a legrosszabb a szállásadó helyeket rangsoroló fortune.com szerint.

A szállodaipar gyöngyszemei sokakat megihlettek, és ki ne volna szívesen hotel, bár vagy nigt club tulajdonos? Persze ez keveseknek adatig meg. De nem így Hollywood fenegyerekei.

Robert DeNiro például egy kisebb vagyont költött a The Nobu-ra, amit a világ legrosszabb szállodájaként tartanak számon. A Harry Potter ifjú titánjának Rupert Grint-nek sem jött be a hotelipar, ugyanis az általa üzemeltetett Rigsby’s Guest House-t hamar be kellett záratnia a gyenge eladási mutatók miatt.

Persze van az épemnek másik oldala is, például a híres brit teniszező Andy Murray (aki nem színész, de sikeres szállodatulaj) ingatlana a Cromlix Hotel sorra kapja a kiváló értékeléséket 2014-es nyitása óta.

Szintén felfelé ível a színész Robert Redford által vásárolt Sundance Resort, amit Utah egyik legjobb szállodájának tartanak.

A sort Leonardo Dicpario folytatja, aki 1,75 millió dollárért vásárolt egy komplett szigetet, a Belize-t, ahol mesés, öko-tudatos üdülőhelyet tervez építtetni. A megnyitást 2018-ra tervezi.



További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk  Facebook oldalát!
(Kép: nevistas.com)