Jump to content

Varázslatos helyek, amiket egyszer látni kell

2017. 01. 12. 09:05

Van a világnak számos olyan helye, amit nagyon kevesen ismernek. Ez miért jó? Mert ha egyszer olyan helyre vágynánk, ami nem a megszokott, érdemes ellátogatni, a Föld rejtett zugaiba, ahova még nem jutott el a fogyasztói társadalom minden negatív és pozitív hatása. 

A fent említett helyek egyike annyira nincs is messze tőlünk. A helyszín Törökország azon belül pedig Pamukkale. A furcsa elnevezésű meleg forrásokkal és gejzírekkel megáldott terület alkonyatkor a legcsábítóbb. Akik jártak ott, azt ajánlják, hogy feltétlenül látni kell egyszer az életben.

A másik ilyen helyszín az arizóniai Coyote Buttes kanyon. Habár a nagy nyilvánosság egyből a Grand kanyonra asszociál, azok akik jártak a Coyote Buttes-ben azt mondják, sokkal lenyűgözőbb.

A szardíniai Costa Ricát az egyik legdrágább turista paradicsomként tartják számon, ám többet nyújt annál, mint puszta pénzköltés. A szomszédos Costa Smeralda csak árnyként követi az imént említett helyet, pedig a vitorlások és jacht tulajok kedvelt találkahelye. 

Ha Dél-Afrikába látogatnánk feltétlenül meg kell látogatni Wuppertal városát, ami egzotikus kombinációja a vízesések és szikláknak, nem beszélve a domboldalon elnyúló medencékről.

 

További érdekességekért, bátran keresd fel a Vakációzzunk Facebook oldalát!

(Forrás: vakaciozzunk.hu | Kép: pixabay.com)