Jump to content

Utazz csillagjegyednek megfelelően III.rész

2017. 02. 03. 09:05

Elutaznál, de nem tudod, merre vedd az irányt? Az asztrológia segítségedre lehet, ugyanis minden zodiákus jegy szülötte más helyen érzi igazán jól magát. Míg a vízöntők múzeumba és tengerpartra vágynak, addig a kosok a világ eldugott tájait barangolnák be. Vajon a te csillagjegyed mit árul el rólad?

Az előző két cikkben az ikrektől a szűzig, és a baktól a bikáig derítettük ki, mit jósolnak a csillagok, ha utazásra adod a fejed. Mert utazást tervezni nem olyan nehéz, ha az ember szeret ugyan oda menni vagy egyszerűen kalandvágya vezérli. Ámde, ha valami sokkal különlegesebb, testileg-lelkileg is feltöltődés nyújtó vakációra vágysz, akkor tervezz a csillagjegyed szerint!

Mérleg (szeptember 23-október 22.)

Könnyű együtt lenni vele, mert társaságkedvelő, és kellemes légkört tud teremteni. Kedveli a szépet, az esztétikumot. A Mérleg-ember szívesen halasztja elintéznivalóit holnapra, ha azok kényelmetlenséggel járnak. Úgy gondolja, majd az idő megoldj a dolgokat és kiegyensúlyozza. Nos, az utazással nincs így. Főként az olyan programokat kedveli, ahol a művészet, a kikapcsolódás, a romantika és az esztétikum találkozik, például a kiállítások, a színház, egy tengerparti séta vonzó számára. Igazi gasztromán, így a helyi éttermeket biztosan végig járja, a legeldugottabb kávézótó a legnépszerűbb vendéglátóegységig.

Ideális úti cél: Mexikó, ahol ki kell próbálnia a jógát, Anglia, azon belül pedig Cotswolds, ahol egy tengerparti házban heteken át boldogan ellenne.

Skorpió (október 23-november 21.)

Legjellemzőbb tulajdonsága, hogy óriási az önbizalma, rendkívül kitartó és szeret a dolgok mélyére nézni. Mindig képes megújulni, alaptermészetéhez tartozik, hogy imádja a kihívásokat, így az utazásban is az izgalmat, feltöltődést, felfedezés lehetőségét keresi.

A skorpió jegy szülötte akkor tud igazán kikapcsolódni, ha elszakadhat a város zajától. A természetközelség, a fák, dombok, legelők látványi szinte feltölti őket energiával, így mindenképp az olyan helyeket keresik, ahol visszatérhetnek az érintetlen anyatermészetbe. Viszont nem szeretnek egyedül utazni. Mindig párban élvezi a természetet.

Ideális úti cél: Kempingezni a vadonban, például Tanzániában, esetleg felfedezni a Bledi-tó szépségét.

Nyilas (november 22-december 21)

Széles látókörű, vidám természetű, energikus. Élvezi a független életet. Már maga a csillagjegy ábrázolása is ezt sugallja. Az asztrológia kentaur jellegű figuraként ábrázolja, aki kezében egy nyilat tart, akárcsak egy vadász. Utazási szokásaid a vadság, az igazlom hajhászása és az új megismerése hajtja. Szeret egyedül utazni, és főként az olyan területek izgatják a fantáziáját, ahol szinte nulla a populáció. Igazán itt érzi jól magát, s hetekig is elvan egy sátorban a folyópart mentén.

Ideális úti cél: Isztambuli, Mongólia, Tao, vagy Izland.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk Facebook oldalát!

(Forrás: vakaciozzunk.hu | Kép: pixabay.com)