Jump to content

Ilyen airbnb-t sem látsz a világon máshol!

2017. 02. 09. 08:30

A Londonban található ház tulaja azt tűzte ki céljául, hogy a téli rosszhangulatot, és depressziót elűzi a betérő vendégektől. Ennek igen egyedi módját választotta ennek.

Az Airbnb és a Pantone gondolt egyet, és közös célt tűztek ki. Egy olyan különleges helyiség megalkotásán dolgoztak együtt, ami a téli depressziót, és lehangoltságot elűzi, helyette pedig a tavasz és nyár okozta kellemes, bizsergető érzést hozza felszínre.

Az idei év színe a Greenery lett, ami már csak azért is fontos, mert a megújulás, a természet közeliség és a nyugalom érzetét társítják mellé, ugyanis agyunkat eme állapotok felé tereli. Erre pedig jócskán szükség van a borongós téli időszakban. Novembertől januárig ugyanis nem sok esély van arra, hogy a természetes, buja zöld színt megcsodálhassuk mindennapjaink során, elvégre a hideg a fák dús lombkoronáját sem kíméli.

A tél kezdetén ezért egyre gyakrabban jelentkezik a levertség, fáradékonyság, rosszkedv, amit hazaérve sem tudunk elmulasztani száz százalékosan. Nem csoda, elvégre nem sok otthonban található annyi zöld szín, ami agyunkat kiszakítaná a téli melankóliából. Nos, az Airbnb és a Pantone olyan lakást alkotott, ahol nyári hangulat kapja el a betérőt.

Belépve a londoni házba különleges érzés keríti hatalmába az embert. Dús növényzet, kaktuszok, és szívmelengető színek várnak minden sarkon. Az összképet a műfű teszi teljessé, úgyhogy ide betoppanva tényleg elfelejtjük egy pillanatra, hogy kint tombol a tél. Kívülről nem tűnik különösnek…

…ám a küszöm túloldalán nyár van!

Kinek ne lenne kedve megpihenni ilyen környezetben?

Vagy épp relaxáló fürdőt venni?

Ebédelni, vacsorázni szintén zöldkörnyezetben lehet.

 

További érdekességekért, bátran keresd fel a Vakációzzunk Facebook oldalát!

(Forrás: vakaciozzunk.hu | Kép: boredpanda.com)