Jump to content

Telelés, nyaralás: 4 kütyü, ami nélkül vétek elindulni

2019. 11. 08. 13:50

A test-lelki megnyugvás zálogjai nem foglalnak sok helyet a bőröndben, mégis ezeknek vesszük a legnagyobb hasznát az utazás során, a tengerparttól kezdve a csomag nyomon követésig.

A már-már félelmetes és egyben lenyűgöző természeti csodák vagy a történelmi helyszínek előtt állva valószínűleg nem épp a lakással, a csomaggal vagy épp a nálunk lévő tárgyak biztonságával kapcsolatban bevillanó gondolatokkal akarunk foglalkozni. Nos, hogy teljesen átszellemülhess, íme néhány stresszcsökkentő kütyü.

Nest Home Monitoring

Nem kell többé a szomszédot vagy a legjobb barátot megkérni, hogy időközönként csekkolja le a lakásod, mert megteheted te magad is. A Nest testre szabható kamerái mindent rögzítenek, sőt az intelligens rendszerekhez is csatlakoznak, így kívül-belül megfigyelheted, hogy mi zajlik az otthonodban, míg épp nyaralsz.

Luggage Tracker

Ne aggódjon azon, hogy elveszik a csomagod mire megérkezel. A csomagmegfigyelők már megfizethető tartozékká váltak minden utazó számára. Az eszköz lehetővé teszi, hogy telefonos applikáción keresztül kövesd a csomagot, bármerre is járjon.

A kisebb méretű trackerek alkalmasak a kisebb tárgyak nyomon követésére, mint például a kulcsok vagy épp a pénztárca.

Beach Safe

A tenger-és óceánpart a relaxálásról és a pihenésről szól. De igencsak meg tudja keseríteni az ember életét, ha a parton hagyott értékeinek hirtelen lába kél. Ilyen esetekre fejlesztették ki a SAFEGO’s hordozható strandszéfjét, amibe minden, ami egy jó fürdőzéshez kell, belefér.

Hordozható csomagmérő

Az indulás előtt pillanatok kardinális kérdése a csomag súlya, pontosabban az, hogy vajon benne vagyunk-e még a súlyhatárban. Ilyen esetekben jön jól az Oaxis’ Air Scale, ami telefonhoz csatlakoztatható, és pillanatok alatt  megjeleníti a bőrönd aktuális súlyát a kijelzőn.

(Forrás: vakaciozzunk.co.hu | Kép: pixabay.com)