Jump to content

Élményfürdőzés az Alföld közepén

2015. 08. 15. 12:30

A túrkevei termál- és élményfürdő frissen felújított fürdőcsarnokával, wellnes és gyógyfürdő komplexumával, illetve lazításra, sportolásra kialakított medencéivel várja, a puszta megfáradt vándorait.

A Mezőtúrtól nem messze fekvő Túrkeve Termálfürdőben az is megtalálja számítását, aki a meleg elől menekülve egy kis felfrissülésre vágyik, vagy összekötve a kellemeset a hasznossal sportolni szeretne, de a gyógyvíz revitalizáló hatását kedvelők is jó helyen járnak.

A fürdőben egész évben nyitva tartó ülőpados gyógyvizes- és a szabadtéri gyógyvizes pezsgőmedence szolgálja a gyógyulni vágyókat ezen felül pedig úszó-,strand-, gyermekmedence valamint csúszdás-, és pezsgőfürdős élménymedence is található. A fürdőszolgáltatások mellett a komplexumban külön wellness részleg, Himalája sószoba, gőzkabin, és egy merülő medence is helyet kapott, ami a testi-lelki felüdülést hivatott elősegíteni. A fürdőben többfajta test és talpmasszás közül lehet választani a teljes ellazulás élményét fokozandó.

A túrkevei gyógyvíz egyébként messze földön híres. A 78 fokos, 2351 méter mélységből feltörő víz reumatikus betegségek, ízületi problémák természetes doktora, illetve kifejezetten ajánlatos a műtétek utáni rehabilitáció során, valamint bőrbetegségek kezelésére is.

A belépő ára a sokszínű szoláltatás ellenére olcsó. A felnőtt jegy 1150 Ft, a kedvezményes jegyek (diák, nyugdíjas) 950 Ft-ért kaphatók.



További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk Facebook oldalát!
(Kép: turkevetermal.hu)