Jump to content

Paraffin tartalmú termálfürdő

2015. 09. 11. 16:00

A kozmetikában főként bőrápoláshoz használatos paraffin nem csak bőrproblémák, hanem reumatikus-, és mozgásszervi betegségek természetes doktora. A Terme Lendava gyógyvize pedig eredendően tartalmazza!

A szlovén-magyar határ közelében fekvő Lendva természetes eredetű paraffin tartalmú gyógyvízéről vált híressé. Az ötven évvel ezelőtt véletlenszerűen felfedezett paraffin tartalmú termálvíz mára turisták ezreit vonzza.

A paraffin miatt az amúgy is gyógyhatású termálvíz köré, valóságos üdülőövezet épült. A Terme Lendava vize kifejezetten ajánlott gyulladásos reumatológiai megbetegedések, csontritkulás, ortopédiai műtétek utáni kezelésre, illetve mozgásszervi panaszok enyhítésére és , krónikus petefészek-gyulladásra. A víz magas hőfoka miatt a keringésnek is jót tesz.

A szervi gyógyhatásán túl a bőrnek is jót tesz. Pikkelysömörre, pattanásos bőrre, bőrkeményedésre kiváló. Feltölti, és feszesíti az arcbőrt, visszaadja eredeti teltség érzetét és puhaságát.

Persze mindenféle betegség nélkül is élvezhető a fürdő, ugyanis beltéri és kültéri medencéje egyaránt nagy, így nincs az a kellemetlen zsúfoltságérzet. A Terme Lendava egész évben nyitva tart, és a környéken beszélnek magyarul, így ez pluszban vonzóvá teszi.


További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk Facebook oldalát!
(Kép: prosportsservices.eu)