Jump to content

A különleges Ma-uri masszázs

2015. 11. 05. 12:30

A ma-uri masszázs különlegessége, hogy képes feloldani a fizikai és pszichés blokkokat. Gyakori, hogy a masszázs lazító hatása miatt intenzív érzelmek kerülnek felszínre, melyek régóta elfojtva várták szabadulásukat.

A ma-uri masszázs a polinéz szigetvilágban élők ősi tudásának hagyatéka. A ma-uri szó jelentése maori nyelven: életerő, és korlátlanság. Utóbbit arra az embere szokták használni, akit nem gátol saját elméje, az életöröm vagy siker elérésében. A ma-uri masszázs célja gyakorlatilag a belső gátaknak, blokkoknak az feloldása, fizikai és mentális síkon egyaránt.

A masszázs során a testet olajjal keni be a masszőr – és néhány esetben ringatózó tánclépésekkel körüljárja a testet – majd belekezd. A masszőr alkarjával dolgozik, mélyre ható, erős mozdulatokat tesz. A technika lényege a ritmikus ismétlődés, ami miatt a test könnyen ellazul, s végül az elme is.

A ma-uri szerves része a zene és a hullámzó érzetet keltő masszázstechnika, melyek képesek intenzív érzéseket kiváltani. Nem ritka, hogy a feloldott pszichés blokk után az emberből előtörnek az elfojtott érzelmek, nyomasztó, szorongató gondolatok, vagy épp euforikus boldogságot él át. Mindkettőnek helye van, hiszen a felszabadulás a ma-uri célja.

A masszázs 1-1,5 órán át tart. A tapasztalatok szerint hosszú ideig, mélyről fakadó harmónia járja át az embert.



További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk Facebook oldalát!
(Kép: cdn-hotels.com)