Jump to content

Hova utazz januárban?

2016. 01. 05. 12:30

Nincs is jobb évkezdés, mint egy remek belföldi utazás. Legyen szó hosszú hétvégéről vagy csak néhány napról, a téli hidegben a legnépszerűbb úticélok között még mindig a wellness szállodák vannak.

A nyár beköszönte előtt érdemes igazán meglátogatni egy-két kifejezetten wellness szolgáltatást nyújtó komplexumot, ugyanis a szezon beindulását követően a szobaárak hamar megtriplázódnak akárcsak a vendégek száma is.

Ha nyugodt, pihentető kikapcsolódásra vágysz, akkor a január a te hónapod. Az év első hónapjában jócskán kevesebb vendég lézeng a szállodákban, és az árak is igencsak pénztárcabarát sávban mozognak. Ilyenkor azok a szálláshelyek is jutányos áron kínálják hétvégi csomagjaikat, melyek egyébként irreálisan sokat kérnek értük.

Az ár-értékarány kiválósága mellett nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a wellness részlegben gondtalanul, szabadon hozzáférsz bármely sporteszközhöz, és a medencékben sem kell attól tartanod, hogy valaki beúszik a privátszférába. A pincérek sokkal nyugodtabbak és türelmesebbek, és a büfékínált is több. Hogy ez annak tudható be, hogy év eleje van, vagy csak kevés vendég, mindenki döntse el maga.

Summa summarum, ha meg akarod tapasztalni a tökéletes wellness kikapcsolódást, akkor február végéig, mindenképp látogass meg egy wellness-szállodát.



További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk Facebook oldalát!
(Kép: itthon.hu)