Jump to content

5 kérdés, amit sosem tennél fel masszázs közben

2017. 09. 15. 17:05

A wellness kényeztetés alfája és omegája a kényeztető masszázs. De legyen szó thai, svéd vagy épp aromamasszázsról van 8 kérdés, amit egyszerűen soha nem tennénk fel a masszőrnek. Egyszerűen már csak az etikett miatt sem. Vagy te elég bátor vagy ezekhez?

A masszázsszalonokat még mindig egyfajta misztikum övezi. Vannak, akik ódzkodva lépének be, míg mások szinte hazatérő vendégek. Egy biztos, vannak bizonyos kérdések, amelyeket inkább megtartunk, mintsem feltennénk. Pedig, semmi kínos sincs bennük! De most eloszlatjuk az összes kételyed.

Meztelenség

Sokakat az tart vissza a masszázstól, hogy le kell vetkőzniük. Nos, ez nem minden esetben van így. Egyrészről a masszázs a te felfrissülésed, lelki és testi relaxációd szélját szolgálja, így válaszd azt az opciót, ahogy neked a legkényelmesebb. Ha alsóneműben érzed jól magad, akkor hagyd magadon, a masszőr meg fogja oldani a dolgot úgy is.

Viszont, ha meztelenségre szavazol, akkor sem kell megijedned, nem teljesen pőrén fekszel majd az ágyon, hanem lepedővel letakarva, ami alól csak az a terület bújik elő, amit éppen masszíroznak. Tehát, a le kell-e vetkőzni teljesen kérdésre a válasz: nem!

Szexuális inger

A fenti kérdéskörtől elválaszthatatlan, és valószínűleg sok embernek megfordul a fejében, hogy mi történik arról, hogyha az intim területek környékén zajló masszázs hatására izgalmi állapotba kerül, netán ejakulál is.

A férfiak egyik legnagyobb félelmének számító jelenség, mondhatni teljesen normális. Elvégre a nem intim masszázs során történő érintés is izgathatja a paraszimpatikus idegrendszer, és szexuális izgalmat okozhat. A legtöbb masszőr helyén tudja kezelni a dolgot, mert valószínűleg találkozott már hasonlóval, így hidd el, figyelmen kívül fogja hagyni. Szóval, kellemetlen és egyedi eset, ha egy férfi merevedést kap egy hagyományos masszázs közben? Egyáltalán nem.

Beszéd

Sarkalatos pontja a masszázsnak a csend, és a szótlanság? Ez nagyban függ a masszázs helyszínétől is. Ha egy helyiségben, függönnyel elválasztva masszíroznak még másokat is, akkor illetlenség beszélgetést kezdeményezni, viszont ha egyedül vagy, és épp vágysz a masszázs mellé egy kis csevelyre is, semmi akadálya.

Masszázserősség

Anélkül, hogy a masszőr kritizálásnak venné, nyugodtan megkérheted, hogy egy kicsit erősebben vagy épp gyengédebben érjen hozzád. Hidd el, nem veszi zokon, elvégre mindketten azért vagytok ott, hogy neked jó legyen.

Hagyományos masszázsszalon-e?

Nos ez a kérdés, amit sokan még maguknak sem mernek hangosan feltenni. Ha kételkedsz a szalonban, az alábbi három dolgokra keress választ, akár a szalon telefonos felhívásával:
- milyen bizonyítvánnyal rendelkező masszőrök dolgoznak a helyen?
- végeznek- e gyógymasszázst?
- kell-e általános tájékoztatást adni az egészségügyi állapotról?

Ha ezek közül legalább kettőre igen a válasz, nincs mitől félned.

(Forrás: vakaciozzunk.hu | Kép: pixabay.com)