Jump to content

Édes élmény: a csoki masszázs

2018. 12. 18. 16:00

A legtöbb wellness részleggel rendelkező szálloda kínálatában fellehető több féle masszázs. Ezek általában a laikus számára nem mondanak sokat. Ha szeretné tudni, legközelebb mit válasszon, ami biztosan felfrissíti, akkor ne mulassza el figyelemmel követni cikksorozatunkat.

Mostanában egyre nagyobb népszerűségnek örvend a csoki masszázs, ami első hallásra különösnek tűnhet, mégis sokan választják ezt a fajra kényeztetést, ha wellnesselni mennek.

A csokoládé nem csak az ízlelőbimbókat, és az agyat, de a testet is felpezsdíti. A masszázs során használt csokiban vízben oldódó vitaminok találhatók melyek regenerálják, és óvják a bőrt. A masszázs során B1-, B2- és B3-vitamin, valamint vasban is rendkívül gazdag massza került a testre, ami tápanyagokat és antioxidánsokat tartalmaz.

Az összes masszázs közül a csoki masszázst tartják a leginkább anti-stressz – és rosszkedv űző hatásúnak. Így a lelket is felszabadítja egy kicsit.

A bőrre kifejezetten jó hatással bír, ugyanis, hiszen öregedés gátló hatása és revitalizáló képessége messze földön ismert. Ezen felül serkenti a test zsírégető folyamatát és a narancsbőr egyik legjobb ellenszerének tartják.

(Forrás: vakaciozzunk.co.hu | Kép: pixabay.com)