Jump to content

Strandok Éjszakája Dagály fürdőben

2019. 07. 26. 15:00

Július 26-án a Strandok Éjszakáján programok széles választéka várja korosztálytól függetlenül a vendégeket a kívül-belül megújult Dagály fürdőben.

A napfény, a víz, a strandolás rajongói most boldogan fürödhetnek majd a jóban: izgalmas kalandok részesei lehetnek, vagy ha éppen úgy tartja kedvük, relaxálhatnak, pihenhetnek. A 2018-ban újjászületett Dagály fürdő 9 medencével, wellness részleggel, játszótérrel és sportpályákkal várja a kikapcsolódni vágyókat.

A szórakoztatás már délelőtt megkezdődik, amelyekben főszerepet kap az aktivitás, sportolás. A felnőttek és a gyerekek egyaránt megtalálják számításukat ezen a napon. Délelőtt 10 órától este 7 óráig tartanak a családi programok. Kvíz, vízi disco, retro party nyitják a napot,11 órától lehetőség nyílik a szörfdeszkás SUP jóga kipróbálására is. A hangulatot 3 órakor egy pezsdítő akrobata show fokozza, a speciális légszőnyegen néhány alapmozdulatot meg is lehet tanulni majd. A nap folyamán ügyességüket is próbára tehetik a gyerekek egy különleges, felfújható Lánchídon. Délután 4 órakor a nagylábon élés művészete is megfigyelhető lesz interaktív gólyalábas bemutató keretében. A Strandok Éjszakáján este 6 órakor egy tüzes AirTrack show fogja a közönséget elkápráztatni.

Levezetésként a hőség fogalmát újragondolva, elbűvölő szaunaprogramokat látogathatnak azok a vendégek, akik regisztráltak () az este 7, 8 és 9 órakor kezdődő alkalmakra.

A hagyományokhoz híven a programok extra díj nélkül vehetők igénybe: egy belépő megvételével számos extra élményben részesülnek a vendégek. A Strandok Éjszakáján hosszabbított nyitva tartással várják a vendégeket, este 10 óráig lesznek nyitva a Dagály fürdő kapui.

Bővebb információ: dagalyfurdo.hu

(Forrás: vakaciozzunk.co.hu | Kép: budapestgyogyfurdoi.hu)