Jump to content

Ha a csillagjegyed utazni tudna: ide utazz a zodiákus jegyednek megfelelően

2019. 01. 09. 20:05

Elutaznál, de nem tudod, merre vedd az irányt? Az asztrológia segítségedre lehet, ugyanis minden zodiákus jegy szülötte más helyen érzi igazán jól magát. Míg a vízöntők múzeumba és tengerpartra vágynak, addig a kosok a világ eldugott tájait barangolnák be. Vajon a te csillagjegyed mit árul el rólad?

Utazást tervezni nem olya nehéz, ha az ember szeret ugyan oda menni vagy egyszerűen kalandvágya vezérli. Ámde, ha valami sokkal különlegesebb, testileg-lelkileg is feltöltődés nyújtó vakációra vágysz, akkor tervezz a csillagjegyed szerint!

Bak (december 22-január 19)

A bak jegy szülötte azokat az utazásokat szereti, amelyek a móka és a családi együttlétet ötvözik. Az ambiciózus, fegyelmezett jellemű bakok az önkénteskedéssel egybekötött vakációt is élveznék, mert utazásuk során legjobb tulajdonságaiknak teret engedve, segítséget nyújthatnak, és feltöltődhetnek.

Ideális úti cél: Házat építeni Hawaii-on a Habitat for Humanityvel, vagy családi nyaralás, egy nagy házban a Big Sur vagy Adirondacks környékén.

Vízöntő (január 20-február 18)

A független, céltudatos, preferencia sorrend szerint építkező vízöntők abba a kategóriába tartoznak, akik szeretik sokadszorra is bejárni ugyan azt a szigetet, megnézni tízedszerre is ugyan azt a múzeumot, és beülni minden este ugyan abba az étterembe. Épp ezért nem olyan nehéz úti célokat találni, főleg, ha azok már be is váltak egyszer.

Ideális úti cél: Brazília Iguacu vízesés, Bolíviai só lakások, Finnország- sarki fény figyelés, múzeumi túrák Madridban vagy Londonban.

Halak (február 19-március 20.)

Az álmodozó, természetkedvelő haljegy szülöttei szeretnek csak úgy felfedezni a természetben, és elveszni egy erdő gyönyörű rengetegében. Mindenképp azokat az úti célokat szeretik, ahol a természet festői szépsége kibontakozhat, és elmerülhetnek a táj nyugalmában, békéjében.

Ideális úti cél: meditáció Berkshiresiben, víz alatti bungallózás Fidzsin, vagy a Plitvicei-tavak körül egy kiadós túra.

Kos (március 21-április 19.)

Az energikus, független, nagy adag felfedezési és kalandvággyal rendelkező kosok, nem a drága, láblógatós nyaralástól lesznek boldogok. Az aktív kikapcsolódás szerelmesei, szeretnek állandóan mozgásban lenni, és felfedezni mindent.

Ideális úti cél: Túra a bulgáriai Fekete-tengert övező falvakban, vezetett túra Észak-Koreában, templomtúra a mianmari völgyben fekvő Baganban, szóló kaland a guatemalai Tikalban.

Bika (április 20-május 20.)

A melegszívű, gondoskodó bika a nyaralásban pont az ellenkezőjét keresi, mint a kos. A bika jegy szülötte imád a méregdrága hotel úszómedencéje mellett naphosszat lustálkodni, a napot pedig megkoronázni egy fenséges vacsorával.

Ideális úti cél: borvidéktúra, Mustique tengerpartja, Rhode Island felfedezése vagy a wellness nyújtotta élmények halmozása.

Holnap a zodiákus jegyek további ötös fogatával térünk vissza!

Folytatás itt!

(Forrás: vakaciozzunk.co.hu | Kép: pixabay.com)