Jump to content

Ha a csillagjegyed utazni tudna: ide utazz a zodiákus jegyednek megfelelően II.rész

2019. 01. 10. 09:05

Elutaznál, de nem tudod, merre vedd az irányt? Az asztrológia segítségedre lehet, ugyanis minden zodiákus jegy szülötte más helyen érzi igazán jól magát. Míg a vízöntők múzeumba és tengerpartra vágynak, addig a kosok a világ eldugott tájait barangolnák be. Vajon a te csillagjegyed mit árul el rólad?

Utazást tervezni nem olya nehéz, ha az ember szeret ugyan oda menni vagy egyszerűen kalandvágya vezérli. Ámde, ha valami sokkal különlegesebb, testileg-lelkileg is feltöltődés nyújtó vakációra vágysz, akkor tervezz a csillagjegyed szerint! A hiányzó csillagjegyekért kattints ide!

Ikrek (május 21 - június 20.)

A jegy jellemzője, hogy szinte minden helyzethez gyorsan alkalmazkodik, és igyekszik mindenből tanulni, és hasznot kovácsolni. Ez a fajta rugalmasság az utazásaik során is felbukkan. Leginkább azokat a vakációkat élvezik, ahol városról városra, étteremről étteremre járhatnak, egyszóval minél több dolgot fedezhetnek fel szinte napok alatt.

Ideális úti cél: Horvátország szigetvilágának felfedezése, hosszú hétvége egy nagyvárosban, pl.: Róma vagy Berlin.

Rák (június 21-július 22.)

A vízjegyűek a családi kiruccanásokat és a barátokkal töltött egynapos túrákat élvezik igazán. A vidéki, eldugott régiókat állnak közel szívükhöz, ahol kedvükre felfedezhetik a természet nyújtotta izgalmakat.

Ideális úti cél: Olaszország, egy tengerparti villában, vagy családi pihenés Wyomingban.

Oroszlán (július 23-augusztus 22.)

Az oroszlánok lelkesedésükről és a szívükben lakozó akaraterőről híresek, na meg arról, hogy imádnak az akció középpontjában lenni. Legyen az a buli, étterem, utazás, egyszóval bármi, ami új élményekkel gazdagítja őket. Ha pedig vakáció helyszín választásról van szó, azok a helyek fognak dominálni, amik nem csak az Instagramon mutatnak jól, hanem a valóságban is.

Ideális úti cél: New York City, vitorlázás Dél-Franciaországban, klublátogatás Los Angelesben, vagy egy kis Ibiza.

Szűz (augusztus 23-szeptember 22.)

A csillagjegy szülöttei szeretik előre megtervezni hogy hova, és mikor menjenek. Pontosan megjelölik a Google Térképen az adott éttermet, látnivalót, hogy le ne maradjanak róluk. Ha pedig mindez megvolt, szívesen keresnek fel egy helyi főzőtanfolyamot, vagy épp kerékpáros túrát, vagy egyéb izgalmasnak ígérkező programokat.

Ideális úti cél: bicikli túra Olaszországon keresztül, sétatúra Párizsban.

Kíváncsi vagy a tél és tavasz szülöttjei mely utakat részesítik előnyben, és vajon ők hogy szeretnek utazni? Kattints ide, és megtudhatod.

 

További érdekességekért, bátran keresd fel a Vakációzzunk Facebook oldalát!

(Forrás: vakaciozzunk.co.hu | Kép: pixabay.com)